Reconnective healing

Reconnective healing

 

The Reconnection ™

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam en geest kunnen helen.  Reconnective Healing gaat veel verder dan welke “techniek” ook die je tot nu toe hebt ervaren. Via deze behandeling wordt een hoge tastbare energie werking gesteld en blijft nog lang na een sessie doorwerken. Je bent als het ware op hogere frequenties afgestemd waarbij je opnieuw verbonden wordt met wie je ooit was, terug naar de oorsprong. De StarLight speelt hier ook een belangrijke rol. Lees meer over hoe Biophotonen werken

Tijdens de sessie wordt ruimte gecreëerd waarbinnen deze universele energie vrij kan stromen en genezing mogelijk wordt. Deze vorm van healing sluit ons aan op een bron van licht en informatie en verhoogt onze lichtfrequenties. Hierdoor verdwijnen blokkades die onze gezondheid in de weg staan. Reconnective Healing geneest de mens, niet de ziekte. Reconnective Healing heeft zeker niet tot doel de traditionele geneeskunde te vervangen maar heeft wel de eigenschap langzame of pijnlijke genezingsprocessen te verzachten en te versnellen, soms op spectaculaire wijze.

Informatie over de sessies

Kleding: Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar. Hou in gedachten dat je met het gezicht naar boven gericht (zonder schoenen) op een behandeltafel ligt.

Geuren: Vermijd voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.

Sieraden: Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze je niet storen tijdens een sessie.

Tijdens een sessie vraag ik je om op een behandeltafel te gaan liggen, je ogen te sluiten, je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Het is niet nodig en zelfs ongewenst om mantra’s te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/ Liefde (kies zelf de omschrijving die voor u prettig is) u brengen wat het besloten heeft dat je nodig hebt.

Reconnective healing op Afstand

Reconnective healing is ook effectief zonder direct contact, op afstand. Voor degenen die niet naar de praktijk kunnen komen biedt dit de gelegenheid tot healing en het ervaren van rust van de ‘behandelingen’. Vaak zijn de effecten op afstand nog meer indringend.

Om meer te weten: bezoek de website thereconnection.com voor meer informatie, de wetenschappelijke onderzoek naar de werking van deze frequenties, getuigenissen en lees er het verbazingwekkende verhaal van deze methode.

Persoonlijke Reconnectie.

Een Persoonlijke Reconnectie vindt altijd plaats in 2 sessies, op 2 opeenvolgende dagen, en duren ongeveer 45 minuten.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je daar graag verbetering in?

“....Omdat ik in mijn praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn patiënten  voor een optimale gezondheid....”