Reconnective healing

Reconnective healing

 

Doel en visie

Het is mijn grote wens om met mijn kennis, kunde, ervaring en gevoel de mensen die op mijn pad komen terug te brengen naar hun oorspronkelijke natuurlijke evenwicht: gezond van lichaam en geest.

Concreet betekent dit dat ik het zelfhelend vermogen van het lichaam aanspreek en activeer wanneer zich een onregelmatigheid (klacht, ziekte) voordoet.

Op zoek naar jouw sleutel

Mijn doel is om op mijn manier, een voor ieder optimale gezondheid binnen bereik te brengen. In de eerste plaats door jou bewust te maken van je eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid. Met andere woorden iedereen heeft de sleutel van zijn of haar gezondheid in eigen hand.

De huidige reguliere westerse geneeskunde is zo ver ontwikkeld dat ze grootse dingen kan bewerkstelligen. In de ban van wat allemaal mogelijk is geven we ons daar steeds meer en makkelijker aan over, maar raken we wel steeds verder verwijderd van het vertrouwen in ons zelfhelend vermogen.

Zelfhelend vermogen

“Rust roest” zegt het spreekwoord. Oftewel, hoe minder we het lichaam zelf zijn werk laten doen door ‘genezende’ middelen buiten onszelf te zoeken, hoe zwakker ons zelfhelend vermogen wordt.

De belangrijkste stoorzender wat betreft onze gezondheid is onze huidige leefwijze: wij ‘moeten’ en ‘willen’ zo veel en hebben zo weinig tijd voor ontspanning en rust. Een verstoord evenwicht dat, hoe gezond en sterk een gestel ook is, vroeg of laat zorgt voor ongemakken.

Blijven ontwikkelen

Om ervoor te zorgen dat ik jou optimaal kan blijven helpen, ontwikkel ik mijzelf ook. Dit doe ik volgens het principe van education permanente en interesseer mij voor alle helende methodes, oud en nieuw, maar vooral voor de energetische behandelwijzen.

Contact

Bel of e-mail mij gerust als je vragen hebt of direct een afspraak wil maken.

lumina-acupunctuur-icoon

Acupunctuur

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) bestaat al duizenden jaren en is een genezing
systeem dat de mens holistisch benadert.

Biophotonen Coherentie Therapie

Biophotonen zijn zwakke electro-magnetische golven van verschillende frequenties in het zichtbare deel van het lichtspectrum - met andere woorden: Licht.

Andere Therapieën

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam en geest kunnen helen.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je daar graag verbetering in?

“....Omdat ik in mijn praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn patiënten  voor een optimale gezondheid....”