Reconnective healing

Reconnective healing

 

Andere behandelingen

The Reconnection ™

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam en geest kunnen helen.  Reconnective Healing gaat veel verder dan welke “techniek” ook die je tot nu toe hebt ervaren. Via deze behandeling wordt een hoge tastbare energie werking gesteld en blijft nog lang na een sessie doorwerken. Je bent als het ware op hogere frequenties afgestemd waarbij je opnieuw verbonden wordt met wie je ooit was, terug naar de oorsprong. De StarLight speelt hier ook een belangrijke rol. Lees meer over hoe Biophotonen werken

Tijdens de sessie wordt ruimte gecreëerd waarbinnen deze universele energie vrij kan stromen en genezing mogelijk wordt. Deze vorm van healing sluit ons aan op een bron van licht en informatie en verhoogt onze lichtfrequenties. Hierdoor verdwijnen blokkades die onze gezondheid in de weg staan. Reconnective Healing geneest de mens, niet de ziekte. Reconnective Healing heeft zeker niet tot doel de traditionele geneeskunde te vervangen maar heeft wel de eigenschap langzame of pijnlijke genezingsprocessen te verzachten en te versnellen, soms op spectaculaire wijze.

Informatie over de sessies

Kleding: Draag comfortabele kleding, geschikt voor de tijd van het jaar. Hou in gedachten dat je met het gezicht naar boven gericht (zonder schoenen) op een behandeltafel ligt.

Geuren: Vermijd voor de aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica.

Sieraden: Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze je niet storen tijdens een sessie.

Tijdens een sessie vraag ik je om op een behandeltafel te gaan liggen, je ogen te sluiten, je open te stellen en datgene toe te laten wat zich aandient. Het is niet nodig en zelfs ongewenst om mantra’s te herhalen, te mediteren of je bij voorbaat te richten op of te hechten aan een bepaald resultaat. Laat het Universum/God/ Liefde (kies zelf de omschrijving die voor u prettig is) u brengen wat het besloten heeft dat je nodig hebt.

De Reconnectie op Afstand

De Reconnectie is ook effectief zonder direct contact, op afstand. Voor degenen die niet naar de praktijk kunnen komen biedt dit de gelegenheid tot healing en het ervaren van rust van de ‘behandelingen’. Vaak zijn de effecten op afstand nog meer indringend.

Om meer te weten: bezoek de website thereconnection.com voor meer informatie, de wetenschappelijke onderzoek naar de werking van deze frequenties, getuigenissen en lees er het verbazingwekkende verhaal van deze methode.

Persoonlijke Reconnectie.

Een Persoonlijke Reconnectie vindt altijd plaats in 2 sessies, op 2 opeenvolgende dagen, en duren ongeveer 45 minuten.

Massage therapieën

Massages werken op zowel lichamelijke als geestelijke niveaus en dragen levensenergie over, die alle lichaamssystemen ondersteunen om zich te helen en te vernieuwen.

In het bijzonder concentreer ik mij op de marma’s, subtiele energiepunten (zoals bij shiatsu) die reageren op zachte fysieke manipulatie, waarbij ik  rekening houd met de  verschillende lichaamstypen.

Verschillende massagetechnieken werken ontspannend, bevorderen de bloedsomloop (doorbloeding van weefsel etc.), stimuleren het immuunsysteem en  elimineren gifstoffen.

Welke technieken? Welk doel? Wanneer?

Ontspanning

Door helende, ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Lichamelijke klachten, vermoeidheid, weinig energie en ook angstige gevoelens kunnen verlicht worden door massage. Deze klachten zijn te zien als signalen zijn van overbelasting van je geest of lichaam. Vaak omdat we onszelf niet in acht nemen en geen aandacht geven aan wat we voelen en doordat we emoties, gevoelens onderdrukken. Een ontspanningsmassage werkt helend, maar kan ook preventief worden gegeven zodat klachten voorkomen worden.

Regelmatige massage zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten en dat je weer in contact komt met je kracht, je vitaliteit en heelheid! Wees er tijdig bij!

Mobiliseren

Bindweefsel massage

Bindweefsel massage is een zeer stevige massagevorm. De huid en onderliggend bindweefsel worden stevig gemasseerd, met diverse diepe technieken en acupressuur, zonder olie.

De onderliggende weefsels worden gestimuleerd en verklevingen losgemaakt, waardoor de inwendige organen, spieren, gewrichtskapsels en bloedvaten worden gestimuleerd.

De huidspanning neemt af en de energie gaat weer stromen.

Heel belangrijk is de toepassing op littekenweefsel omdat op die plekken stroming van de verstoorde energie wordt bevorderd.

Bindweefselmassage kan verder worden toegepast bij hoofdpijn en migraine, buik- en borstkas aandoeningen, chronische verkoudheid, gewricht- en spierreuma, gevoeligheidsstoringen, slapeloosheid, en pijnen bij de menstruatie en/of het uitblijven daarvan.

Bindweefsel werkt ondersteunend bij gewichtsreductie.

Afvoeren en herstelen

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een natuurlijke functie in ons lichaam, die o.a. zorgt voor een juiste waterhuishouding. Ook het opruimen en afvoeren van ziekte makers – bacteriën en virussen komt voor haar rekening omdat lymfe hoort bij de natuurlijke weerstand oftewel het immuunsysteem. Deze functie kan echter bemoeilijkt worden als gevolg van een ongeval, ziekte of stress.

De therapeutische lymfedrainage is een zeer zachte en ontspannende massage die de circulatie van het lymfevocht stimuleert en daarmee ook de zelfgenezende kracht van ons lichaam.

Een direct gevolg is een positief effect op je huid vanwege de verbeterde celstofwisseling, je huid ziet er na de massage vitaler uit.

Speciaal na een operatie geeft deze manier van masseren verlichting en bevordert het herstel.

Ik pas deze therapievorm toe met bijzonder mooie resultaten bij postoperatief lymfeoedeem (bij kanker).

Lymfedrainage is een zeer lichte massage vorm, het voelt prettig aan en het geeft onmiddellijk een zichtbaar en voelbaar effect. Dit laatste voornamelijk bij oedemen.

Bij de Lymfedrainage pas ik ook Lymfe – taping toe.

Bloesem remedies

Bloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze, die gebruik maakt van de geneeskrachtige eigenschappen van bloesem- en planten-essences.

De genezende eigenschappen van bloemen worden al duizenden jaren gebruikt. Australische Aborigines, oude  Egyptenaren, Oud-Indiërs en vele andere culturen kenden deze genezende eigenschappen reeds. De werking van bloesemtherapie is gebaseerd op de visie dat de mens meer is dan een lichamelijke verschijning. Ziekte wordt gezien als een signaal dat verandering nodig is. Bloesemremedies zijn ontwikkeld om deze verandering op een natuurlijke en geleidelijke manier te bewerkstelligen.

Bloesemremedies kennen geen bijwerkingen en kunnen altijd worden ingezet voor herstel.

Australian Bush Flower Essences/ Remedies

Onze emotionele verstoringen kunnen op een zeer effectieve manier met deze bloesem essence worden behandeld.

De Australische Bush Essences vertegenwoordigen de vitaliteit en kracht van dit oudste continent ter wereld en worden over de gehele wereld gebruikt.

De Bush Essences geven niet alleen helderheid over onze levensdoelen en -dromen, maar geven ook moed, kracht en enthousiasme om deze doelen en dromen te vervullen.

De essences helpen ons ook om te komen tot een hoger niveau van intuïtie, zelfvertrouwen, spiritualiteit, creativiteit en enthousiasme:

Then everyone benefits….the individual, society and the planet”.

Bach bloesem remedies

De door dr. Bach gemaakte bloesemremedies staan tegenwoordig weer volop in de belangstelling, vanwege de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest, voor iedereen.

Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Voor het vinden van de juiste remedie kijk je dus naar iemands persoonlijkheid en gemoedstoestand. Bach heeft die uitvoerig in kaart gebracht en bijpassende remedies ontwikkeld. Deze remedies zijn heel effectief als de juiste remedie bij de bijbehorende gemoedsstemming wordt aangewend.

Bach bloesem remedies zijn zeker ook geschikt voor kinderen. De druppels kunnen hen helpen beter met (negatieve) emoties om te gaan. Bijvoorbeeld boosheid, angst of verdriet, maar ook om zich beter te kunnen concentreren of in slaap te kunnen komen. Dat kan de leerprestaties ten goede komen.

Bach bloesem remedies helpen om ons om meer in balans blijven

Heb jij gezondheidsklachten en wil je daar graag verbetering in?

“....Omdat ik in mijn praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn patiënten  voor een optimale gezondheid....”