Reconnective healing

Reconnective healing

 

Over mij

Ik ben Diana, opgeleid als fysiotherapeute en acupuncturiste. Ik heb lange tijd gewerkt met voornamelijk patiënten met klachten door en na kanker. Met de opgebouwde ervaring werk ik vanuit een eigen visie op gezondheid en het juiste gedrag om een gezond leven te kunnen leiden.

Uitgangspunt is voor mij de eenheid van lichaam en geest. Volwassenen en kinderen van alle leeftijden help ik af te stemmen op hun aangeboren zelfherstellend vermogen, om zo hun gezondheid te transformeren.

Na jaren van gezondheidsklachten bij mijzelf, waarvoor ik diverse reguliere en complementaire behandelmethoden heb ondergaan, ben ik pas na behandeling met de biophotonen coherentie therapie en de acupunctuur klachten vrij. Door het verbluffende resultaat en de verbeterde levenskwaliteit ben ik overtuigd van de werkzaamheid van deze methoden. Hierdoor raakte ik zo enthousiast dat ik deze opleidingen ben gaan volgen.

Ik  ontwikkel mij voortdurend door oude en nieuwetijdse kennis eigen te maken. Deze kennis zet ik in om mijn patiënten het beste en meest effectieve aan te kunnen bieden. Het is mijn hartenwens om hulp en ondersteuning te bieden aan een ieder die op zoek is naar een goede gezondheid of deze wenst te onderhouden.

lumina-acupunctuur-icoon

Acupunctuur

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) bestaat al duizenden jaren en is een genezing
systeem dat de mens holistisch benadert.

Biophotonen Coherentie Therapie

Biophotonen zijn zwakke electro-magnetische golven van verschillende frequenties in het zichtbare deel van het lichtspectrum - met andere woorden: Licht.

Andere Therapieën

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam en geest kunnen helen.

Heb jij gezondheidsklachten en wil je daar graag verbetering in?

“....Omdat ik in mijn praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn patiënten  voor een optimale gezondheid....”