Reconnective healing

Reconnective healing

 

“Anne-Fleur had veel last van wratjes en al de gewone middelen hielpen niet. We brachten haar bij Diana voor behandeling en na 4 keer met de Biophotonen Therapie was het herstel al goed zichtbaar. De foto’s spreken voor zich..bijzonder! “

Liesbeth ( HUIDKLACHTEN, EN ALGEHELE MALAISE):

Mijn ervaring met Lumina praktijk voor Biophotonen Coherentie Therapie: Ik heb kennisgemaakt met Diana Willemsteijn op een gezondheidsbeurs in Alphen aan den Rijn.

Diana Willemsteijn met haar Lumina, was een spraakmakend gegeven. Alle bezoekers stonden bij haar in de rij, en alle bezoekers waren net als ik aangenaam verrast over haar kennis en de exactheid van het apparaat (Starlight red.). Mijn interesse was gewekt. Hoe is het mogelijk… dat door haar metingen ( zonder al te veel informatie te hebben gegeven) direct de vinger op de zere plek wordt gelegd.

Bij mijn eerste bezoek, valt direct de betrokkenheid van Diana op. Diana stelt gerust, heeft oog voor lichaam en geest. Net als bij de bezoekers van de gezondheidsbeurs, was het nu mijn beurt om verbaasd te staan. Zelf had ik uiteraard mijn klachten opgegeven tijdens de intake, maar uit de meting kwamen nog veel meer dingen boven die ik vergeten was te vermelden. En al deze dingen waren juist! Meer overtuiging had ik niet nodig.

Na mijn eerste bezoek… merkte ik niet direct dat er iets was veranderd. Na mijn 2e bezoek reageerde mijn lichaam heftig en voelde ik mij niet prettig, vanaf mijn 3e bezoek ging het iedere week beter. En dat heeft zich lange tijd voortgezet, ook na het beëindigen van mijn bezoeken aan Diana.

Lichamelijke klachten zijn verminderd: – minder last van spieren – meer energie – voor het eerst geen allergie klachten gehad deze zomer – minder hormonale klachten – verbetering huid – ook geestelijk, steun en een stukje verwerking.

Margaret (VOCHTOPHOPING, GEVOELIGE LITTEKENS, PIJN NA BORST KANKER BEHANDELING):

Na ’n borstbesparende operatie t.g.v. borstkanker en intense, langdurige bestraling, had ik een pijnlijk litteken met vochtophoping en ’n strak gevoel in mijn borst. Bovendien had ik angst voor een herhaling!
Na 3 behandelingen voelt alles weer ’n stuk beter. Het litteken is elke dag weer iets losser, soepeler. Hierdoor is het ook minder gevoelig geworden, evenals het strakke gevoel.

Het oedeem krijgt ook de kans afgevoerd te worden, nu het hele gebied meer ontspannen is.

Thorsten ( BURNOUT):

Ik had al eerder gebruik gemaakt van biophotonentherapie. Na jaren een hond te hebben gehad werd ik opeens heel erg allergisch voor honden. Nadat de kinderen hadden gezegd dat ik liever het huis uit moest dan de hond, raadde een vriendin biophotonen aan. Ik heb dat toen 4 keer gedaan en ik was niet meer allergisch. Kinderen blij, echtgenote blij en hond blij.

Ik ben bij Diana gekomen omdat ik last had van een burn out en ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik dreigde mijzelf wat aan te doen en ondanks goede initiele hulp van de huisarts en RIAGG voelde ik mij daarna losgelaten en alleen. Ik heb op internet gezocht. Daar vertelden mensen dat zij geholpen waren bij het verwerken met hun burnout met biophotonen therapie. Ik heb direct Diana gebeld.

Diana neemt de tijd voor je en je voelt je welkom bij haar. Op haar eigen rustige wijze inventariseert ze je klachten en dan wordt je gemeten op de energiemeridianen op je handen en je voeten. Aan de hand van de gedane metingen, wordt op haar PC e.e.a. door haar aangeklikt en krijg je de helende energie terug via een op de PC aangesloten glazen buizen die je vast houdt of waarop je je voeten zet.

Ik heb 4 behandelingen gehad en bereikte goede resultaten. Ik werd veel rustiger, had veel minder angst-aanvallen en werd gezonder. De burn out is niet weg want ik heb mijn leven opnieuw moeten inrichten, maar ik ben er veel sneller zonder allerlei nare emotionele dieps van af aan het komen.
Diana en biofotonen hebben naar mijn mening daar zeker aan bijgedragen.

Daarnaast reageerde ik heel slecht op de algemene griepprik en de mexicaanse griepprik; moest zelfs met vermeende hartklachten naar het ziekenhuis. De algemene griepprik gaf een samentrekking van mijn borstspieren daardoor leek het alsof ik een hartprobleem had. Diana bood direct aan mij te helpen. Ze ging de vaccinaties ontstoren zoals zij dat noemde. De behandeling is op dezelfde wijze als hierboven en na twee keer was ik weer de oude.

John (ALLERGIEËN):

De veranderingen die de Biopotonen Coherentie therapie in mijn leven brachten waren ronduit voortreffelijk en op een bijzonder goed moment. De klachten waar ik al jaren mee liep waren niet meer te behandelen in het ziekenhuis: met name allergieën. Er werd daar doodleuk gezegd we kunnen u niet meer helpen. Ik heb als proef konijn 5 jaar lang medicijnen geslikt die uiteindelijk geen enkele bijdrage aan mijn herstel zouden hebben.

Toen ik bij Diana kwam werden mijn klachten onder de loep genomen en op een snelle manier geëlimineerd. Onderstaande klachten hielden mij goed ziek, met name de eerste 3!

  • whiplash
  • chronisch vermoeidheid
  • allergieën
  • was cara patient
  • onrustige huid
  • pijn in mijn ogen
  • afte

U begrijpt dat mijn ervaring met deze bijzondere therapie mijn leven bijzonder positief hebben veranderd. Diana heeft met 10 behandelingen mijn klachten verholpen en daar ben ik er nog steeds dankbaar voor!

Stijn (ECZEEM):

Stijn, 11 maanden oud had zijn hele leventje last van ernstig eczeem. Regelmatig zat zijn bedje onder het bloed van het open krabben.De reguliere zorg heeft hem met cortison zalf behandeld, maar het hielp niet. Homeopathie heeft hem ook niet kunnen helpen.

Na een aantal behandelingen met de Biofotonen Therapie begon de huid al op te knappen.Na steeds kortere en lichtere periodes met eczeem bleef het uiteindelijk weg. Het resultaat – zichtbaar op de foto’s spreekt voor zich. Het is een prachtig kereltje met een gave huid. Heel blij met het resultaat!

Heb jij gezondheidsklachten en wil je daar graag verbetering in?

“....Omdat ik in mijn praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn patiënten  voor een optimale gezondheid....”